Recycling metaalafval

Home|Recycling|Recycling metaalafval
Recycling metaalafval2021-04-02T10:35:51+02:00

Metalen sorteren & knippen; ferro- en non-ferrometalen

gele_kraan_ijzerbult

Recycling metaalafval

Op onze vestiging in Wolvega wordt metaalafval ingezameld, gesorteerd en volgens de laatste milieunormen verwerkt tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct voor de verkoop. Robben Metaalrecycling beschikt over de capaciteit en een modern machinepark om een compleet pakket te kunnen bieden, ongeacht de grootte van een project.

Wij verwerken op grote schaal ferrometalen.  Door onze efficiënte werkwijze en moderne machines kunnen wij een goede kwaliteit garanderen aan klanten in handel en industrie. Voor de wensen en behoeften van de klant voor inzameling van metaalafval bieden wij diverse oplossingen op maat. Non-ferro metalen als rood koper, geel koper, RVS, aluminium, lood en zink worden voor de klant uitgesplitst op soort materiaal en gewogen. 

Voor het professionele sloopwerk van staalconstructies hebben wij de beschikking over drie hydraulische rupskranen, voorzien van een schrootschaar, die wij ook verhuren inclusief machinist. Voor het transport van oud ijzer beschikken wij over een modern eigen wagenpark. Doordat wij het transport zelf verzorgen verloopt dit snel en efficient. Dit scheelt aanzienlijk in de uiteindelijke opbrengsten.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u contact met ons opnemen?

NEEM CONTACT OP