Metaalafval laten ophalen

Home|Metaalafval laten ophalen
Metaalafval laten ophalen2021-09-23T09:31:28+02:00

Wilt u metaalafval laten ophalen?

Bij Robben Metaalrecycling is het mogelijk om uw metaalafval op te halen naar onze vestigingen in Wolvega.

Wij kunnen uw metaalafval ophalen als u grote hoeveelheden heeft of als u een container bij uw bedrijf heeft staan. Door onze flexibele metaalcontainerservice kunnen wij snel schakelen en bent u snel van uw metaalafval af.

Neem direct contact op!

wagenpark robben

Wij beschikken over een modern wagenpark en hebben containerbakken in alle maten in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij bedrijven snel en flexibel bedienen. Volle containerbakken kunnen we binnen 24 uur ophalen en vervangen. We kunnen u op basis van een monster van uw metaalafval een prijsopgave geven. Omdat we afval kunnen scheiden (bijv. aluminium van kunststof of koper van plastic) is uw metaalafval misschien meer waard dan u denkt.
Zo recyclen wij koper uit kabels en elektromotoren tot kopergranulaat dat geschikt is voor hergebruik als grondstof. Onze klanten zijn gevestigd in o.a. Nederland, Duitsland en België en laten afval scheiden, sorteren en verkleinen tot bruikbare grondstof.

Heeft u vragen over het ophalen van metaalafval (door middel van onze containerservice) of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u contact met ons opnemen?

NEEM CONTACT OP