Inkoop en verkoop

Robben Metaalrecycling is uw partner bij het verkopen van ferro- en non-ferro metalen.
Wilt u metaal verkopen aan ons? Dat is zeker mogelijk!

Contante betaling bij inlevering ferro- en non-ferro metalen.

Metalen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze kunnen onder de volgende manieren worden onderverdeeld. Er wordt dan gekeken naar de eigenschappen van de metalen en de toepasbaarheid. Ferrometalen en Non-ferrometalen komen in de praktijk het meeste voor. Deze onderverdeling is gebaseerd op het al dan niet aanwezig zijn van het bestandsdeel ijzer.

Lees meer over het verschil tussen ferro- en non-ferro metalen

metaal federatie

Duurzame wereld
Het verwerken van ferro- en non-ferro metalen is uitgegroeid tot een professionele bedrijfstak met een belangrijke functie in de keten van hergebruik van afvalmaterialen. Vanwege de wereldwijde grondstoffenschaarste is het belangrijk om het gebruik van grondstoffen te verminderen. RobbenMetaalrecycling draagt graag bij aan een duurzame wereld. Bovendien is Robben Metaalrecycling gecertificeerd volgens de standaard van de Metaal Recycling Federatie. Uw garantie voor kwaliteit en verwerking van metaalafval volgens de strengste milieu-eisen.

wolvega
Bedrijven en particulieren zijn welkom voor het inleveren van metalen:

Wolvega | Schuttevaerstraat 30
T: 0561 – 612 202
Bekijk openingstijden

  • Correcte prijzen
  • Snelle (contante) betaling

Wij staan bekend om onze correcte prijzen voor ferro en non-ferro metalen en onze snelle betaling. Doordat wij op grote schaal metalen in- en verkopen profiteren onze klanten mee van onze metaalprijzen.

gele_kraan_ijzerbult

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u contact met ons opnemen?

NEEM CONTACT OP